lørdag den 14. juli 2012

SØNDAG

I dag har jeg har haft min første tennis time! Yay :-) David var så sød at køre mig derhen nu da det var første gang og det var vidst meget godt, for det var virkelig svært at finde...
Men jeg havde en time og det var rigtig godt at spille igen. Banerne var lidt våde og det var boldene så også men det gik. James var en flink ældre mand, der gerne ville hjælpe mig med at komme på et hold også. Han havde ikke så mange på min alder / mit niveau, så han ville prøve at ringe til en anden træner der har mange på min alder. Så det er meget godt.

Jeg glæder mig virkelig til at starte i skole nu! Uheldigvis er i morgen en "pupils free day", hvorfor ved jeg ikke lige, men jeg skal i hvert fald først starte tirsdag :-(
Jeg har ikke flere planer for i dag, så jeg overvejer at bage et eller andet. Hmm... Hvad kunne det være?
Nå, det finder jeg nok ud af.
I går var Davids mor og far til middag og vi fik lækker mad og så Footy bagefter. Er man en rigtig aussie går man meget op i footy. Jeg er nogenlunde ved at have fat i reglerne, så der er ikke lang vej endnu! 

Og her et par forskellige billeder: 

Zack! Han er lige blevet klippet, så han ser lidt sjov ud - men stadig sød! 


Her har vi så the pantry med alt muligt sjovt! 


Og mig på badeværelset :DDet var det for nu ;-)

2 kommentarer:

 1. Kære Midi
  Det er simpelthen så sjovt at læse hvad du skriver om Ausen! Det virker helt forkert at du sidder på den anden side af jorden, et halvt døgn forude :OOOO Jeg kan slet ikke fatte det! Men jeg savner dig og håber vi lige kan skype en af dagene. Jeg har næsten ikke været hjemme, og har nok først internet igen om en uge, da jeg rejser til Hornbæk imorgen. Men nok om det! Jeg håber at du nyder Syden fuldt ud, og du må endelig hilse din familie en masse fra mig!:)
  TUSINDE MILLIONER AF KYS FRA SI<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Si <3
   Hyggeligt du skriver! Det er virkelig syret at være her når man tænker på at alle i andre stadig er derhjemme... Men jeg nyder livet her kan du tro ;)
   Savner dig! Skriv til mig på face når du kommer hjem fra Hornbæk, så aftaler vi en skype-date :D
   Tusind kys herfra!

   Slet