fredag den 13. juli 2012

FAMILIE

Hej alle sammen :-)
Det er sjovt, for som jeg i Danmark slet ikke kunne forestille mig at komme til Australien, kan jeg lige nu slet ikke forestille mig, ikke at være her.
Alle er rigtig søde og jeg føler mig allerede som en del af familien.
I går kom Mel's tante og onkel til frokost. De synes det er sjovt at der er unge mennesker i huset, og jeg elsker bare at være med og se hvordan folk er og høre hvad de snakker om osv.
Efter vi havde spist frokost tog jeg bussen et par stop hen til Marryatville centret, bare for at se hvordan det var. Det er bare et lille center, men det er hyggeligt og der er alligevel tøjbutikker, en "Chemistry" og bageri og café for ikke at nævne et meget stort supermarked. Og der ligger også en biograf ved siden af - der har jeg dog ikke været endnu. 
Efter aftensmad skulle vi til fødselsdag hos Jasmine, der er Saschas kusine og blev 7 år. Ren havde en veninde på besøg så hun var ikke med, men ellers var både David, Mel, Sascha og mormor med.
Det var helt vildt sjovt at møde hele familien, bl.a. Davids mormor der er 100 år! Jeg troede aldrig i mit liv jeg skulle møde en på 100, men det har jeg nu gjort :-)
Jasmines mor er græsk og havde lavet helt vildt mange lækre kager - mmhhh... Nedenunder kommer et par billeder derfra.
I dag har jeg lige været hende i en butik der hedder Kmart der også er et supermarked/tøjbutik, sammen med Mel og David for at købe nogle ting der manglede. Jeg købte flippers (sutsko, til herhjemme, mens det stadig er vinter) og mørkeblå stockings til at have på i skole.
I morgen skal jeg have min første tennis time i Kensington tennisklub der ikke ligger så langt herfra. Det glæder jeg mig til :-)

Hej, så længe!Mig og Sascha. Ikke det bedste billede, men...

Her ses der Australian Football. Kort sagt mænd der løber rundt i t-shirt og korte shorts og skubber til hinanden
- meget interessant, haha :-) 


Jasmine der puster lys ud


Så bliver der skåret banankage, mhh den var god!
Og se hvor sød hun  er.Ingen kommentarer:

Send en kommentar