torsdag den 2. august 2012

TORSDAG UPDATE

Hej alle sammen!

Så er August startet, og dagene bliver ved med at flyve forbi mig.
Der er ikke sket noget banebrydende siden sidst men alligevel laver man jo noget hele tiden.
Mandag var jeg i skole og havde blandt andet PE, hvor vi spillede volleyball hvilket jeg ikke har prøvet siden 5. klasse så det var lidt en udfordring i starten, men jeg er allerede blevet meget bedre! Jeg havde også tennis, hvilket altid er en dejlig variation fra det normale skolearbejde.
Tirsdag mødte jeg sent, men havde ellers også normal skoledag og så trænede jeg i Trinity Garden om eftermiddagen. Om aftenen skypede jeg med min mor og Katinka, der var på stranden i Danmark - helt vildt mærkeligt men også rigtig sjovt. De fik blandt andet hilst på David, som de nu kan bekræfte mig i er rigtig sød.
Onsdag, normal skoledag fra 8.30-15.15  og så tog jeg indtil byen bagefter med Inara, Suzie, Jo og Katharina. Suzie har fødselsdag i dag og Katharina har på lørdag så der var lige nogle gaver der skulle købes.
Mig og Inara købte nogle sko til Suzie som hun ønskede sig og til Katharina købte vi en hel masse australsk slik og chokolade og en flot boks til det og så laver vi en flot gave ud af det :-)
I dag var det så ja, Suzies fødselsdag og Inara havde lavet oreo kage som hun havde med i skole og hun fik sine sko så det var hun selvfølgelig rigtig glad for.
Herovre kan folk begynde at tage kørekort når de er 16, så det gør alle - det er så mærkeligt, så det havde Suzie f.eks. fået af sine forældre.
Efter skole har jeg spillet med Maria i Kensington Garden og så har jeg ellers bøvlet med at få min account til turneringer til at virke, hvilket stadig ikke er lykkes...
Ellers har jeg også afleveret en engelsk opgave og en psykologi opgave, så det bliver spændende at få tilbage når karaktererne og opgaverne er helt anderledes end derhjemme.

På lørdag (på Katharinas fødselsdag) skal vi spise middag i Norwood og så skal jeg sove hos Suzie bagefter, så det bliver hyggeligt. I morgen ved jeg ikke hvad jeg skal endnu, men det finder jeg nok ud af...

Men ja, alt i alt går tingene både hurtigt og langsomt fremad.
Det er nogle hårde dage, men når jeg tænker tilbage synes jeg at det hele går rigtig godt.
I dag farede jeg vild to gange på vej hjem fra tennis, men heldigvis er vejene lige så det er bare at køre den modsatte vej tilbage igen. Men ja, sådan noget skal jo også prøves ;-)

Håber i alle har det godt.
På gensyn snart!

4 kommentarer:

 1. det er totalt underligt du er en hel dag foran...
  det lyder som om du har det godt i australien :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, kun 8 timer men ja det er ret mærkeligt.
   Håber du får en god start på GHG - det er jo lige om lidt ;)

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet