lørdag den 5. januar 2013

44

Hej! :-)
Som i nok har gættet på overskriften havde vi i går vores varmeste dag denne sommer med 44 grader! Det var helt overdrevet. Jeg var heldigvis på stranden og det var virkelig også det eneste sted man kunne holde ud at være på sådan en dag (udover indenfor under sin aircondition). Og jeg skulle ikke engang sige stranden, men nærmere i vandet, så der tilbragte vi altså det meste af dagen.
Jeg var på Henley Beach forresten med Inara, Tiffany, Suzie, Lucy og Sanchez og det var rigtig hyggeligt. Og selvom det er lidt irriterende når man er i det, synes jeg det er sejt at jeg har overlevet en dag i 44 graders varme, haha.


Vores dejlige vejr. Der blev endda målt op til 45 i går! 
Og lækre mennesker! Sanchez, Inara og Tiffany
Jeg tog billedet haha :D


I fredags var jeg i Burnside Village med Sascha som var rigtig hyggeligt. Der er et meget fint shopping center som er helt vildt flot, som i kan se her...

Det meste af det er indenfor og så er der et kæmpe træ i midten, helt vildt sejt.
Og her halvt udenfor man kan få sig en kop kaffeHar også nogle billeder fra den anden dag, må have været torsdag aften, hvor jeg gik hen i parken om aftenen - det var så flot...

På vej derhen woop woop
Aftensol
Flotte træer
Kan ikke klage
I dag har jeg bare haft en tennis dag hvor jeg spillede med Maria i eftermiddags og Isabella her til eftermiddag og så er jeg ellers ved at være klar til turnering der starter i morgen i Salisbury.
Ellers sidder jeg lige og ser the Hopman Cup hvor der er finale i dag så det er spændende.
Og ved slet ikke om jeg har fået skrevet at jeg skal til Australian Open om en uge, men det skal jeg! Glæder mig så meget. Skal afsted med Maria og hendes mor og far fra den 13. til den 18. så det bliver spændende.


Men jeg vil smutte igen.

Heej :-)3 kommentarer:

 1. Hej Emilie.
  Jeg har fået lov til at kontakte dig via Explorious, da jeg selv skal til Adelaide til juli :-)
  Jeg håber alt går godt der nede? Det er en rigtig god idé med en blog, jeg kan godt lide at få lidt inside viden omkring stedet, og det er langt bedre end bare at google det.
  Jeg ville bare høre, hvilken årgang du er på? Jeg står mellem at vælge 10-11 eller 11-12, men er lidt i tvivl? Er det svært at følge med, eller er der ingen problemer med det?

  Venlig hilsen Emilie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Emilie :-)
   Undskyld jeg ikke har fået set din kommentar før nu!
   Men jeg har det rigtig godt tak, og det er sørgerligt at jeg ikke har så længe tilbage...
   Og dejligt at du vælger Adelaide forresten, det tror jeg du bliver glad for :D
   Jeg valgte at gå i year 11 og 12, da jeg tænkte at jeg hellere ville være sammen med folk der er lidt ældre end lidt yngre. Hvis du er 97'er (som jeg går ud fra) ville du egentlig passe bedst i year 10 og 11, men personligt har jeg været glad for at gå i 11 og 12. Men jeg synes helt klart der er fordele og ulemper ved begge. Hvis du vælger 10 og 11 er skole arbejdet nok lidt mere stille og roligt men der vil også være mindre frihed. Jeg har været glad for year 12, da der er flere fritimer og man kun skal koncentrere sig om 4 fag, men igen er det også mere seriøst når det er det sidste år og man kan opleve at ens venner har svært ved at lave ting da der er meget skolearbejde.
   Men med hensyn til fagene tror jeg ikke du skal bekymre dig. Lærerne er generelt søde mod udvekslingsstudenter og i forhold til andre internationale elever har du en kæmpe fordel at du er fra Danmark.

   Jeg kender naturligvis de fleste skoler her omkring, så hvis du er i tvivl om noget med det er du også meget velkommen til at spørge!

   Bedste hilsner Emilie

   Slet
 2. ejj hvor ser det dejligt ud!! vi savner dig meget <3 og hvor er du dog heldig du skal tli australien open!! :o håber du har det godt! :D

  SvarSlet