fredag den 21. september 2012

BIG DAY IN

Hej alle sammen!
Så er det blevet fredag aften og jeg har FERIEEE :-)
Det har været den bedste og den længste dag nogensinde og jeg er så træt lige nu.
Vi mødte i skole normal tid til homegroup og så havde de fleste 2 normale timer, men også der lavede mad forberedte bare det. Vi havde bestilt 100 pølser og 100 brød og selvfølgelig masser af ketchup og sennep. Jeg skulle skille alle pølserne fra hinanden der sad sammen i enderne, det var helt vildt ulækkert. Ellers lavede vi plakater og stillede vores bod op og vi fik også en rigtig barbecue, så det var helt vildt godt.
Vi begyndte at lave pølserne før folk kom, og så klokken 10.30 kom alle ud og så var der ellers rift om vores German hotdogs, haha. Vi solgte 100 hotdogs på under 2 timer, det var helt overdrevet. Og det var jo kun mig og Katharina og så en lærer, Mr. Strimples, så i kan nok forestille jer der var fart på.
De vi havde solgt det hele gik Mr. Striples hen til supermarked og købte 25 pølser mere og så solgte vi også dem. De smagte virkelig godt men jeg havde godt nok ikke forestillet mig vi ville sælge dem så hurtigt.
Det var en meget festlig dag, med helt vildt meget mad og der blev solgt is og kager og der var school bands der spillede og konkurrencer, så det blev faktisk sjovere end jeg havde regnet med.
Da vi havde solgt alle hotdogs'ene overvejede jeg at tage hjem, da jeg var helt udmattet, men der var lærere ved alle udgange, det var ret sjovt. Men det var også meget godt jeg blev, for da dagen sluttede med homegroup igen fik vi vores term grades. Jeg fik 3 A'er (math, ESL og psychology) og 3 b'er (engelsk, PE og tennis) så det er jeg helt vildt glad for! Hvis man oversætter det til dansk har jeg kun fået 10 og 12, så det kan man i hvert fald ikke klage over. Lidt morsomt med B i tennis, men sådan er det når det er teorien der tæller, haha.
Da vi var færdige på skolen tog jeg bussen til Next Gen hvor jeg trænede fra 4.30-7 og nu er jeg så ellers hjemme og har fået aftensmad og sidder nu i stuen og ser Glee.
Det er så dejligt at vide at man ikke skal i skole på mandag og jeg glæder mig rigtig meget til de her 2 uger.

Men vil lige vise nogle billeder fra i dag :D Her bliver der gjort klar


Vores flotte plakat, haha. Elsker de grimme farver...


Pølserne på grillen


Inara der gir den gas som ninja turtle. Alle school captains (som Inara er)
havde lov til at klæde sig ud og havde superhelte-tema denne gang :-) 


Inara og Katharina ved pølserne


Det færdige resultat - så skal der spises... 


:D


Her er Ren's bod hvor de solgte japansk suppe :-)
Så søde piger! (Og elsker det de altid gør på billeder)


Og her har vi Mr. Strimples. Elsker hatten - så australsk!


Og jordbær is, jeg købte. 


Så bliver der optrådt


Og cupcakes blev der også solgt


Og til sidst mig i biblioteket, lidt træt... 


Nu vil jeg snart gå i seng hvor og så venter den første feriedag ellers i morgen. Jeg skal bare sove længe  og ellers til noget arrangement i Next Generation med noget tennis for sjov og forskellige ting.

Håber i har en god fredag og også snart ser frem til weekenden.
Vi ses :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar